Lynges.gl - Bolig & Erhverv

Lynges.gl har som formidler, et indgående kendskab til – og flere års erfaring med - det grønlandske boligmarked, hvad enten det drejer sig om salg, udlejning og vurdering af private- såvel som erhvervsejendomme.

Er du på udkig efter en uafhængig mægler, der vil sikre, at din ejendomshandel forløber bedst muligt, så hører vi gerne fra dig.

Hos Lynges.gl er det primært salg, udlejning og vurderinger af ejendomme i Nuuk, Sisimiut, Ilulissat og Qaqortoq. Vi arbejder med at sælge, udleje og vurdere boliger og ikke andet, derfor er kunden og dennes bolig i centrum.

Ved spørgsmål

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tlf. +299 556699 eller på lynges@lynges.gl

Kontortid: Mandag-Fredag kl. 8.00-17.00.

Tryghed

Ved salg af bolig slippes sagen ikke før alle løse ender er bundet sammen, hvorfor sagen afsluttes til sælgers og købers tilfredshed.
Vi har ansvarsforsikring hos HDI Danmark.

Markedsføring

Udover de gængse markedsføringskanaler, så tilbyder vi, som en fast del af vores markedsføringsportefølje, at filme din bolig, når den bliver sat til salg hos os (hvor det er muligt). Vi filmer med professionelt udstyr, som for eksempel en DJI Phantom 4 Pro Drone, som vi har certifikat til. Dermed bliver din bolig mere eksponeret til potentielle købere, i forhold til, hvis du havde den til salg hos en anden ejendomsmægler, som ikke filmer med drone.

ÆGTE solgt eller gratis

Hos Lynges.gl anvendes ægte solgt eller gratis, dvs. at mægleren kun er berettiget til salær (honorar for salg samt markedsføring mv.) hvis mægleren opnår salg af boligen inden formidlingsaftalens udløb. Det forekommer andre steder, at selvom man kører med solgt eller gratis, så skal kunder betale op til 7.000 kr. selvom formidlingsaftalen er udløbet.

Priser

Ved ejendomme under 3.000.000 kr.

Salær: kr. 36.500: Vurdering, sagsoprettelse, rådgivning, salgshonorar, udarbejdelse af handelsdokumenter, eftersagsbehandling

Markedsføring: kr. 13.500: Fotografering, filmoptagelse, film- og videooptagelse med drone v/autoriseret droneoperatør (hvor det er muligt), fotobehandling, filmproduktion, website og Facebook promovering, Google Maps kortfunktion, sælger-login.

Samlet honorar ved salg kr. 50.000.

Ved ejendomme over 3.000.000 kr.
Salær aftales hvis boligen markedsføres til over kr. 3.000.000.

Erhvervsejendomme: Vurdering, salg & udlejning efter aftale.

Udlejning af bolig: kr. 12.000: Fotografering, website og Facebook markedsføring, udarbejdelse af kontrakt, overdragelse af nøgle.