H. J. Rinksvej 41, 3900 Nuuk

Stort og centralt beliggende 5 rums villa i 2 plan, beliggende i midtbyen, få minutters gang fra Nuuk Centers butikker og caféer, Katuaq lækre café og biograf, samt meget tæt på sportsfaciliteter som Godthåbhallen og Inussivik. Boligen har 2 badeværelser med gulvvarme, hvoraf den ene har et lækkert badekar. Meget stor opholdsstue med udsigt mod byen, rummeligt køkkenalrum med stilfuldt køkken fra JKE Design. Stort vestvendt terrasse. 4 soveværelser, hvoraf 2 af dem er meget store. Ejendommen blev malet udvendigt i 2017. Perfekt ejendom til den pladskrævende familie, der ønsker at bo inde i Nuuk.

Indretning
Stueplan: Stor entré med stilfuld skydedørsgarderobe. Badeværelse med gulvvarme og flotte skabselementer fra JKE Design, brusekabine, væghængt toilet samt vaskemaskine og tørretumbler gemt bag skydedørsgarderobe. Rummelig opholdsstue, der i dag anvendes som hudplejeklinik. Vinkelformet køkken og alrum med et sort stilfuldt køkken fra JKE Design samt spotbelysning. I alrummet er der plads til et større spisebord. Fra køkken er der udgang til en stor vestvendt terrasse. For enden af køkkenet findes husets anden badeværelse, som er belagt med aflange klinker i varme toner på gulv og med gulvvarme, flotte elementer fra JKE Design, stilfuldt badekar, bruseniche samt toilet. Værelse med østvendt udsigt, spotbelysning samt egen indgang.

1. sal: Stort fordelingsrum, der kan have flere funktioner, såsom tv- eller kontorhjørne. Pænt værelse med opbevaringsplads. Derudover 2 rigtig store værelser, som enten kan agere som enten soveværelser eller opholdsrum.

Fantastisk ejendom med mange muligheder tæt på midtbyen.

Kontakt os

  • Miki R. Lynge

  • Cand. Jur., Indehaver
  • T: +299 556699

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Lignende boliger i området

Få vurderet din ejendom helt gratis

Overvejer du at sælge? Vi giver dig en gratis salgsvurdering, så du kan få et indblik i, hvad din ejendom er værd.

Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på følgende kontaktoplysninger:

Tlf. +299 556699 eller på lynges@lynges.gl

Kontortid: Mandag-Fredag kl. 8.00-17.00.