Gertrud Rasksvej 20, 3900 Nuuk

Udlejes til virksomheder / det offentlige

Helt igennem fantastisk og stilfuld 6 rums ejendom på ca. 186 m2 udlejes til virksomheder / det offentlige, perfekt som chefbolig. Ejendommen er velbeliggende tilbagetrukket opad fjeldet på Gertrud Rasksvej med en skøn udsigt over Godthåbsfjorden. Den pragtfulde villa er i 2 plan, hvor stueplan indeholder køkken, spisestue, opholdsstue, gæstetoilet og bryggers. 1. sal indeholder 4 gode soveværelser, stor fordelingsgang samt badeværelse. Kan overtages snarest.

Indretning
Stueplan: Entré. Hall der fordeler adgangen til de øvrige rum samt trapper til 1. sal. Opholdsstuen, spisestuen, køkkenet samt hall er adskilt ved flotte franske døre samt glasdør, der fordeler lyset maksimalt. Rummelig opholdsstue med fremragende udsigt fra karnappen til ud til fjorden, der er tillige udsigt mod Kolonihavnen. Spisestue med plads til et gedigent spisebord og fremragende lysindfald. Hyggeligt køkken med landlige fornemmelser. Der er i forvejen et komfur, emhætte samt opvaskemaskine. Fint gæstetoilet med håndvask. God bryggers med plads til opbevaring, grovkøkken, der er tillige plads til at installere vaskemaskine.

1. sal: Stor fordelingsgang til 4 rigtig gode værelser, hvoraf to af dem har vestvendt udsigt til fjorden. Badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.

Kontakt os

  • Miki R. Lynge

  • Cand. Jur., Indehaver
  • T: +299 556699

Bestil fremvisning

Giv et bud

Lignende boliger i området

Få vurderet din ejendom helt gratis

Overvejer du at sælge? Vi giver dig en gratis salgsvurdering, så du kan få et indblik i, hvad din ejendom er værd.

Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på følgende kontaktoplysninger:

Tlf. +299 556699 eller på lynges@lynges.gl

Kontortid: Mandag-Fredag kl. 8.00-17.00.